Bäcklösavägen 5 – 4 – Uppsala kommun

Utgångspris: 2 995 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Bäcklösavägen 5

  • Antal rum: 4
  • Storlek: 90 m²
  • Byggår: 2019

Välkommen till denna charmiga och välskötta 4:a, där stilrena materialval och fantastiskt ljusinsläpp skapar en trivsam atmosfär.

Du möts av en inbjudande hall med parkettgolv och ljusa väggar, komplett med garderob bakom eleganta skjutdörrar. Köket är välplanerat med stilrena materialval och gott om plats för större matbord. I det ljusa och rymliga vardagsrummet, i öppen planlösning med köket, finns gott om plats för en bekväm soffgrupp och ett mysigt soffbord. Här känns det aldrig mörkt tack vare de fina och stora fönsterpartierna som släpper in generöst med ljus. Från vardagsrummet når du den fantastiska och stora balkongen i sydväst läge. Här finns en möjlighet att skapa din egen oas med plats för matplats, solstolar och grill.
Bostaden erbjuder tre sovrum varav det största sovrummet är utrustat med skjutdörrsgarderober. Det stora badrummet är fräscht med helkaklade väggar, klinkergolv och utrustat med en bekväm duschhörna samt tvättmaskin och torktumlare. Vidare finns ytterligare ett mindre badrum med wc, dusch och handfat.

Lägenheten erbjuder även ett vindsförråd för extra förvaring.

I direkt närhet hittar vi en förskola, skola med årskurs 1-9 och ett gym i Ultuna. I ultuna finns även frisbeegolf man kan njuta av varma sommardagar.
För att ta sig till skarholmen på smidigt sätt finns en bra gång och cykelbana och i närheten med bra anslutning finns även gottsunda gipen och sunnersta-stugan.
Smidigt och säkert gång och cykelstråk hela vägen till Uppsala centrum, och grönområden i hågadalen och nåsten.

Denna härliga bostad är belägen längs den vackra björkallén på Dag Hammarskjölds väg. Med Ultuna och SLU som grannar och endast 4 km till universitetet och akademiska sjukhuset är läget idealiskt. Närliggande naturreservat med sina bär- och svampstigar bjuder in till härliga promenader. Mälarens omtyckta strandpromenader med bad och båtklubbar ligger också på bekvämt avstånd. Närheten till service, restauranger och Gottsunda centrum erbjuder ytterligare bekvämligheter och möjligheter till kultur och motion. Här bor du i en trevlig förening som erbjuder övernattningsrum, samlingsplats, barnvagnsförråd, lekplats och uteplats med möjlighet att få använda grill och trädgårdsmöbler. Ulleråker/Ultuna är ett lugnt och
gemytligt område lite söder om stadskärnan.

Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Karta för Bäcklösavägen 5

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-4rum-ultuna-uppsala-kommun-backlosavagen-5-21305373

Avstånd till vatten: 1200

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75659

Lämna en kommentar