Bäcklösavägen 5 – 3 – Uppsala kommun

Utgångspris: 2.895.000 kr

Beskrivning av Lägenhet Bäcklösavägen 5

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 76 m²
  • Byggår: 2019

Välkomna till denna trivsamma och välplanerade 3:a mycket stilrena materialval och fantastiskt ljusinsläpp!

Inbjudande hall med parkettgolv och ljusa väggar, garderob bakom skjutdörrar. Välplanerat kök i stilrena materialval samt parkettgolv. Ljust och rymligt vardagsrum i öppen planlösning till köket, här finns utrymme för soffa och soffbord. Bostaden präglas av väldigt fina och stora fönsterpartier, här blir det aldrig mörkt! Rymliga sovrum med förvaringsmöjligheter. Fantastiskt och fräscht helkaklat badrum med klinkergolv, med duschhörna, tvättmaskin, torktumlare.

Finns vindsförråd till lägenheten.

Stort fokus har lagts på att erbjuda attraktiva balkonger, fantastiskt balkong med möjligt för både matplats, solstol grill och allt möjligt egentligen! Bostaden erbjuder även en väldigt attraktiv takhöjd, lägenheten är även på hörnet vilket ger den fri utsikt mot det fina grönområdet utanför! Även insynsskyddat!

Längs den vackra björkallén på Dag Hammarskjölds väg ligger dessa fantastiska lägenheter. Ultuna och SLU ligger tvärs över gatan och det är bara 4 km till universitetet och akademiska sjukhuset, fina busskommunikationer och cykelbanor. Här bor man granne med två naturreservat och dess bär- och svampstigar. I närheten ligger Mälarens omtyckta strandpromenader med flera bad och båtklubbar. Närheten till bad, Vårdsätraskogen och grönytor för grillfester gör att många trivs här. Det finns närbutik samt restaurang inom 100 meter från huset. I området har du nära till all närservice i Gottsunda centrum som även erbjuder möjligheter för kultur och motion.

Välkommen hem – Kontakta mäklaren för mer info!

Karta för Bäcklösavägen 5

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-ulleraker-uppsala-kommun-backlosavagen-5-19839095

Avstånd till vatten: 1200

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75659

Lämna en kommentar