Bäcklösavägen 3 – 4 – Uppsala kommun

Utgångspris: 2 795 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Bäcklösavägen 3

  • Antal rum: 4
  • Storlek: 90 m²
  • Byggår: 2019

Varmt välkommen till Bäcklösavägen 3 och denna fantastiskt trevliga fyra på våning 4 med stor inglasad balkong!

Du välkomnas av en inbjudande hall med parkettgolv och ljusa väggar, komplett med en garderob bakom eleganta skjutdörrar. Köket är välplanerat med stilrena materialval och erbjuder gott om utrymme för ett större matbord. Det ljusa och rymliga vardagsrummet, som är i öppen planlösning med köket, har gott om plats för en bekväm soffgrupp och ett mysigt soffbord. Tack vare de stora fönsterpartierna som släpper in rikligt med ljus, känns det alltid ljust och inbjudande här. Från vardagsrummet når du den fantastiska balkongen i sydvästläge, där du kan skapa din egen oas med plats för matplats, solstolar och grill.

Bostaden erbjuder tre sovrum, varav det största är utrustat med skjutdörrsgarderober. Det rymliga badrummet är fräscht med helkaklade väggar, klinkergolv och en bekväm duschhörna samt tvättmaskin och torktumlare. Dessutom finns ett mindre badrum med wc, dusch och handfat.

Lägenheten inkluderar även ett vindsförråd för extra förvaring.

I direkt närhet hittar vi en förskola, skola med årskurs 1-9 och ett gym i Ultuna. I ultuna finns även frisbeegolf man kan njuta av varma sommardagar.
För att ta sig till skarholmen på smidigt sätt finns en bra gång och cykelbana och i närheten med bra anslutning finns även gottsunda gipen och sunnersta-stugan.
Smidigt och säkert gång och cykelstråk hela vägen till Uppsala centrum, och grönområden i hågadalen och nåsten.

Denna härliga bostad är belägen längs den vackra björkallén på Dag Hammarskjölds väg. Med Ultuna och SLU som grannar och endast 4 km till universitetet och akademiska sjukhuset är läget idealiskt. Närliggande naturreservat med sina bär- och svampstigar bjuder in till härliga promenader. Mälarens omtyckta strandpromenader med bad och båtklubbar ligger också på bekvämt avstånd. Närheten till service, restauranger och Gottsunda centrum erbjuder ytterligare bekvämligheter och möjligheter till kultur och motion. Här bor du i en trevlig förening som erbjuder övernattningsrum, samlingsplats, barnvagnsförråd, lekplats och uteplats med möjlighet att få använda grill och trädgårdsmöbler. Ulleråker/Ultuna är ett lugnt och
gemytligt område lite söder om stadskärnan.

Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Karta för Bäcklösavägen 3

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-4rum-ultuna-uppsala-kommun-backlosavagen-3-21356655

Avstånd till vatten: 1200

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75659

Lämna en kommentar