Aslögsgatan 2 – 6 – Heby kommun

Utgångspris: 3 750 000 kr

Beskrivning av Villa Aslögsgatan 2

  • Antal rum: 6
  • Storlek: 125 m²
  • Byggår: 2018

Välkomna till en nybyggd villa med trivsel och familj i fokus. Dubbelgarage och Pool!

Uppe på höjden, omgiven av en minutiöst planerad tomt med uppvärmd pool och stenmur finner ni detta Götenehus byggt 2018. Bostaden som är en 1-plansvilla ligger i ett område med nybyggda hus och en ny skola under uppbyggnad. Parkera bilen på den väl tilltagna grusade gården intill entrén eller i det påkostade dubbelgaraget som hållits uppvärmd.

Tomten är förberedd för anläggning av trädgård, gräsmatta och planteringar.

Marken intill husets baksida är förberedd och förstärkt med betong element för altan eller uterum.
Vattenledningar finns dragna för vatten och avlopp för utekök vid poolområdet.

Huset erbjuder en öppen planlösning mellan gemensamhetsytorna med ljusinsläpp från två väderstreck. Köket har goda arbetsytor och en rymlig matplats i mitten av huset. Fina parkettgolv och ljusa ytor är genomgående och i kök samt badrum finns infällda spottar i det vitmålade taken. Extra planering har lagts vid placering av fönstren som ger fin kontakt med omgivningarna och utgång via fönsterdörr finner ni i vardagsrummet ut till uteplats och poolområdet. Den ena änden av huset bildar en avskild yta där barnens sovrum samlas kring ett allrum, här finns även ett rymligt helkaklat badrum och vid den andra ändan finner ni föräldrarsovrummet med klädkammare och badrum intill. Intill hallen ligger tvättstugan med en praktisk groventré.

Kvällstid lyses fasaden upp av lampor installerade i takfoten, ett riktigt bra sätt att sprida ljus i trädgården och öka trygghetskänslan i hemmet. Ett bra val både för barnfamiljen och äldre då trappor ej är aktuellt, även bilen har sin plats nära entrén.

Karta för Aslögsgatan 2

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-vittinge-heby-kommun-aslogsgatan-2-20488315

Avstånd till vatten: 3200

  • Heby kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 74495

Lämna en kommentar