Artillerigatan 14B – 1 – Uppsala kommun

Utgångspris: 1 795 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Artillerigatan 14B

  • Antal rum: 1
  • Storlek: 28,5 m²
  • Byggår: 1946

Välkomna till denna fräscha 1rok i bästa läge, perfekt belägen intill BMC, Akademiska sjukhuset, Ångströmlaboratoriet och Blåsenhus.

Denna ljusa och välplanerade lägenhet ligger en halvtrappa upp och erbjuder en kvadratsmart utformning och ett härligt ljusinsläpp. Här bor man med ett rymligt sovalkov, allrum med plats för båda soffa och matbord och ett välutrustat pentry med bra arbetsytor. Från allrummet når man även den mysiga balkongen i soligt söderläge och med utsikt över den lummiga innergården. Till sist erbjuds en välkomnande hall med förvaringsmöjligheter i inbyggda garderober samt ett helkaklat badrum med dusch. Till bostaden tillhör även 3 förråd för bra extra förvaring.

Brf Karl nr 2 är en mycket välskött och trevlig förening med låg belåning och många av de stora renoveringarna utförda. Föreningen erbjuder även cykelförråd, tvättstuga med torkrum samt en stor och lummig innergård.

Här bor ni i ett av Uppsalas mest attraktiva områden. Kåbo är ett lugnt och trevligt område där ni har naturen runt hörnet men samtidigt närhet till stadens puls. Här bor ni med några minuters promenadavstånd till Uppsala slott, Botaniska trädgården, Stadsskogen och många andra parker och rekreationsområden med uppskattade restauranger, caféer och matbutiker. Det går också snabbt och lätt att ta sig till Uppsala centrum med mycket goda bussförbindelser, krypavstånd till Akademiska sjukhuset, BMC, Ångströms och många andra stora institutioner. I området finns även bra förskola och skola.

Missa inte chansen till denna pärla!

Välkomna på visning.

Karta för Artillerigatan 14B

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-1rum-kabo-uppsala-kommun-artillerigatan-14b-21351412

Avstånd till vatten: 900

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75237

Lämna en kommentar