Årstagatan 18B – 1 – Uppsala kommun

Utgångspris: 1.200.000 kr

Beskrivning av Lägenhet Årstagatan 18B

  • Antal rum: 1
  • Storlek: 18 m²
  • Byggår:

Välplanerad/Halv trappa upp/Härligt ljusinsläpp/Optimalt pendlarläge/Cykelavstånd till city och resecentrum/Stort utbud av service och restauranger/Låg avgift.

Perfekt första boende eller pendlar/studentlägenhet med låg avgift! Med ett ostört läge i trevliga Salabacke finner ni denna välplanerade 1:a, endast en halv trappa upp i huset.

Salabacke är ett lugnt och populärt område där det mesta finns inom bekvämt avstånd. Nära till Gränby centrum och Gränby staden med ett stort utbud utav livsmedelsbutiker, shopping, restauranger och biograf. I det direkta närområdet finns Brantingstorg med mataffär, konditorier samt restauranger. Centrala Uppsala nås med enkelhet genom endast ca 10 minuters cykeltur.

För dig som pendlar är detta ett optimalt boende med närhet till E4:ans påfarter i norr och södergående riktning samt goda kommunikationsmöjligheter med bussanknytningar strax utanför fastigheten. Cykelavstånd till city och resecentrum.

Bostadsrättsföreningen Tråget är en välskött förening med låg belåningsgrad och fina gemensamhetsutrymmen.Föreningen har en stor innergård där det finns trevliga grillplatser och trädgårdsmöbler med pergola samt en boulebana. Föreningen erbjuder dessutom sina medlemmar ett övernattningsrum som finns att hyra, bastu och möjlighet till egen odlingslott.

Karta för Årstagatan 18B

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-1rum-salabacke-uppsala-kommun-arstagatan-18b-19672555

Avstånd till vatten: 2000

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75434

Lämna en kommentar