Årstagatan 13 – 3 – Uppsala kommun

Utgångspris: 1.995.000 kr

Beskrivning av Lägenhet Årstagatan 13

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 71,5 m²
  • Byggår: 1953

Rymlig gavellägenhet med inglasad loggia!

En väl omhändertagen genomgångslägenhet på gaveln i populära Salabacke. En bostad med stora sovrum och ett vardagsrum med utgång till en loggia, ett rum skyddat av tre väggar och fönster som går att öppna upp ut mot den stora innergården. Här i vardagsrummet finns plats för både en trivsam tv-hörna och matsalsmöbel Köket har gott om förvaring och en matplats intill fönster med sikt ut mot entrén. Då bostaden ligger på gaveln finns här utsikt i tre väderstreck och sovrum och vardagsrum är fri från insyn. Badrummet har ett fönster som ger vädringsmöjligheter och dusch samt tvättmaskin finns.


Som boende i Brf Kastanjen ges tillgång till tvättstugor, tork- och mangelrum, cykel- och barnvagnsförråd och inte minst den stora gården där du kan njuta av varma sommarkvällar med familj och vänner. Föreningen har installerat bergvärme och solcellsanläggningar samt tecknat ett gemensamt elavtal där du som bostadsrättsinnehavare faktureras efter faktisk förbrukning. I avgiften ingår värme, varm- och kallvatten, TV och bredband (100/100 Mbit/s).

Tack vare bostadens utmärkta placering i Salabacke ges här möjligheten att njuta av områdets alla trevliga parker och promenadstråk samtidigt som du med cykel tar dig till både Gränbystaden och Uppsalas stadskärna på ca fem minuter. I närheten finns Ica-butik, Willys, apotek, bibliotek, restauranger m.m. Konditori Brantingstorg vilken finns med i ”white guide” ligger några minuters promenad från bostaden.

Karta för Årstagatan 13

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-salabacke-uppsala-kommun-arstagatan-13-21284932

Avstånd till vatten: 1800

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75434

Lämna en kommentar