Ärnevilundsvägen 7 F – 7 – Uppsala kommun

Utgångspris: 5 431 000 kr

Beskrivning av Villa Ärnevilundsvägen 7 F

  • Antal rum: 7
  • Storlek: 178 m²
  • Byggår:

Nu släpper vi 14 st prisvärda tomter, varav 11 redan sålda, med riktigt toppläge i populära Gunsta! Här får du möjlighet att tillsammans med Eksjöhus bygga ditt drömhus. Tomterna är stora och ger därför möjlighet att verkligen bygga det huset ni önskar. Omgivna med äldre bebyggelse och med skogen in på knuten.

Färdigt hus från 5 431 000 kr.
Tomterna säljs med fasta priser. Först till kvarn och ingen budgivning.

Totalpriser på nyckelfärdigt hus inkl tomt och anslutningar mm. startar från 5 431 000 kr.
I detta annonsexempel har du färdigt hus av modell ”Prio 143”. En riktigt smart planerad enplansvilla, perfekt för barnfamiljen. Här kan du se mera om utbudet hos Eksjöhus. https://www.eksjohus.se/

Har du frågor om olika hustyper, priser eller liknande. Vänligen kontakta Eksjöhus;
Nina Karlsson 018-474 43 50
[email protected]

Anders Rönnings 018-474 43 52
[email protected]

Tomterna är förberedda för anslutning till kommunalt V/A, el samt fiber. Dessutom är stora markarbeten redan utförda vilket ger en stor besparing i den totala byggkostnaden.

I natursköna Gunsta bor du ca 10 kilometer öster om Uppsala. Här är kombinationen av friluftsliv på knuten i en citynära miljö svårslagen och en stor anledning till att Gunsta blivit så populärt. Flera sjöar i närheten möjliggör både bad och fiske. Här finns även trevliga badplatser som bl a Fjällnora och Lännabadet (Borgardalen).

Gunsta är ett område som enligt kommunens översiktsplan kommer att växa de närmaste åren. Bebyggelsen som planeras i Södra Gunsta ligger mellan Gunsta och Bärby Äng, här planeras växa med ca 1 500 bostäder/lägenheter fram till 2030. Utbyggnaden kommer att börja närmast länsväg 282 och successivt dra sig söderut. I planen finns det en tomt avsatt för en ny låg- och mellanstadieskola, en fullstor idrottshall samt en förskola. Närmast infarten från länsväg 282 planeras ett område för livsmedel och handel.

Kommunikationerna är goda med regiontrafikens bussar (linje 809) som trafikerar området med täta avgångar. Dessutom finns cykelvägar som går ända in till centrala Uppsala. I Gunsta finns Stiernhielms på landet Krog och Livs, Trädgårdshandel, flera förskolor och Funboskola (F-3).

OBS att tomterna är knutna till Eksjöhus och inte kan köpas utan att byggnation sker via Eksjöhus.

Karta för Ärnevilundsvägen 7 F

https://www.hemnet.se/bostad/villa-7rum-gunsta-uppsala-kommun-arnevilundsvagen-7-f-19927736

Avstånd till vatten: 1900

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 74151

Lämna en kommentar