Ärligbo 155 – 6 – Heby kommun

Utgångspris: 2.500.000 kr

Beskrivning av Villa Ärligbo 155

  • Antal rum: 6
  • Storlek: 183,4 m²
  • Byggår: 1907

Välkommen till Ärligbo 155, Tärnsjö.

Ett charmigt hus i gott skick som ligger enskilt beläget, – skyddad av skogen. Huset har hela sex rum och kök och är väl omhändertaget de senaste åren med bl.a ett nyare tak av betongtegel, ny fasad samt nya fönster och dörrar.

Du möts av en rymlig och välkomnande hall med goda förvaringsmöjligheter i två garderober. Vidare in i huset till vänster, kommer du till ett typiskt lantligt kök. Sen till ett större vardagsrum där finns det möjligheter till att möblera upp till en matsalsdel och även en soffhörna. Intill vardagsrummet ligger ett sovrum med utgång till altanen. Det finns två toaletter på entréplan, som ligger rakt fram respektive höger från hallen. Ena toaletten har WC/tvättstuga, den större toaletten har dusch och bra med förvaring. Vi tar oss vidare upp på övervåningen där möts du av ett rymligt allrum, tre generösa sovrum och två kattvindar. Den ena kattvinden är inredd i dag mer som en garderob och den andra är större och används som förråd. Hela huset erbjuder bra med förvaring, rena drömmen för en barnfamilj.

Om vi tar oss ut på tomten finns en äldre timrad stallbyggnad med separat förråd för god förvaring samt en jordkällare.
Grönskade tomt med frukt och bärbuskar, här kan du hitta hallonbuskar, smultron, äppelträd och plommonträd.
En fin sommardag kan du sitta ute vid en stor och öppen altan med trädäck och drömma dig bort med en bok och kaffe i handen. En regnig dag finns såklart ett alternativ att sitta under den fina inglasade altanen som har utgång från ena sovrummet från entréplan.

Om du behöver handla förnödenheter hittar du ICA i Tärnsjö 7 min bort, eller mot Östervåla där Coop och Hemköp finns. Systembolag, blomsteraffärer, apotek, restaurang, secondhand butik Solrosen. mm.mm


Kök

Lantlig känsla och robust inredning beskriver detta kök bäst. Här finns förutom moderna maskiner även en värmande vedspis med bakugn.

Vardagsrum

Väl tilltaget med fina trägolv här finns det plats för hela släkten. I vardagsrummet finns även en braskamin.

Sovrum

Entréplan erbjuder ett sovrum – Här finns gott om plats för en dubbelsäng. Utgång till den inglasade altanen.

Övervåning

Övervåningen når du via en trappa från hallen. Här finns tre sovrum och en större trapphall som kan nyttjas som övervåningens allrum.
Ett av sovrummen har sin egen walk in closet.
Ett extra sovrum kan inredas i kattvind med ingång från allrummet.

Välkommen på visning!

Karta för Ärligbo 155

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-tarnsjo-arligbo-heby-kommun-arligbo-155-21300018

Avstånd till vatten: 5000

  • Heby kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 74044

Lämna en kommentar