Arkitektvägen 22 – 4 – Uppsala kommun

Utgångspris: 2 950 000 kr

Beskrivning av Radhus Arkitektvägen 22

  • Antal rum: 4
  • Storlek: 98 m²
  • Byggår: 1967

Välkommen till detta yteffektiva och tilltalande radhus, belägen med ett grönt och frodigt, insynsskyddat läge. Huset är i mycket bra skick och har genomgått omfattande renoveringar mellan 2022-2024 (se utförlig information under fliken Bostad). Här finner du ett modernt kök, stora sällskapsytor i vardagsrummet, tre väl tilltagna sovrum, ett badrum, ett wc och ett tvättrum. Du har även en gäststuga att disponera som du önskar, till gästerna när du får besök, som kontor, för egen verksamhet eller för förvaring. Utöver detta finns det förvaringsmöjligheter i två klädkammare, på vinden, i ett kallförråd och i garaget. Du får plats med två bilar varav det ena under carporten och det andra i det isolerade garaget.
På denna ljusa och insynsskyddade tomt har du två stora altaner på vardera sida av huset. På framsidan njuter du av morgonsolen och har gott om yta för både sittgrupper och odlingslådor. Vid husets baksida strålar solen resterande tid på dagen och där även en del skuggas av tak. Från baksidan kan du ta dig vidare ut på gräsytan som vetter mot naturparti.

Här bor du med ett mycket barnvänligt läge, precis intill High Chapparall-parken och stora allmänna grönområden. Mycket kort promenadavstånd till förskola och skola upp till årskurs 6. Fin cykelväg in till Uppsala city men även bra och täta bussförbindelser. I Vänge är det lätt att trivas och det finns goda möjligheter till en rik fritid: nära till skog med elljusspår och skidspår under vintern, tennisbanor, flera bra och populära lekplatser.

Varmt välkommen på visning!

Karta för Arkitektvägen 22

https://www.hemnet.se/bostad/radhus-4rum-vange-uppsala-kommun-arkitektvagen-22-21333416

Avstånd till vatten:

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75576

Lämna en kommentar