Ärentuna odlingen 22 – 6 – Uppsala kommun

Utgångspris: 3 295 000 kr

Beskrivning av Villa Ärentuna odlingen 22

  • Antal rum: 6
  • Storlek: 117 m²
  • Byggår: 1930

Välkommen till Ärentuna Odlingen 22 – Landsbygdens lugn med närhet till allt du behöver!

Drömmer du om att bo på landet men ändå ha all nödvändig service och bekvämligheter inom räckhåll? Då är denna charmiga villa på 117 kvm, belägen i pittoreska Ärentuna, precis vad du söker. Huset har nyligen renoverats och erbjuder nu två generösa sovrum samt ett mysigt sovloft ovanför köket, där en fungerande vedeldad spis skapar en hemtrevlig atmosfär. Dessutom finns ett fristående garage, perfekt för den som uppskattar både stil och praktiska lösningar.

Fantastiska fritidsmöjligheter och samhällsservice i närheten

Bara ett stenkast bort ligger Storvreta, en ort full av liv och rörelse. Här finns ett brett utbud av idrottsanläggningar, såsom Storvreta IP med fotbollsplaner, pingishall, samt ett nyrenoverat elljusspår och skidspår som är öppna för allmänheten året om. För den som uppskattar en aktiv livsstil är möjligheterna oändliga.

Storvreta erbjuder även omfattande kommunal service, inklusive husläkarmottagning, Folktandvården, apotek och bibliotek. För barnfamiljer finns flera förskolor och skolor, såsom Ärentunaskolan, Storvretaskolan och flera förskolor som Pluggparadiset och Fullerö förskola. Här finns verkligen allt för hela familjen.

Bekvämligheter och shopping

För dagliga inköp finns både ICA Solen och COOP Konsum. Om du behöver tandvård eller låna en bok är Folktandvården och Storvretabiblioteket alltid nära till hands. Med ett brett utbud av restauranger, gym, butiker och andra tjänster behöver du aldrig åka långt för att få det du behöver.

Smidig pendling

Det tar endast cirka 15 minuter med bil till Uppsala och ungefär 20 minuter med buss från Lövstalöt. För den som pendlar vidare är det lätt att ansluta till E4:an, vilket gör att du snabbt och enkelt kan nå andra destinationer.

Låt kreativiteten flöda i denna underbara miljö – här har du verkligen möjlighet att skapa ditt drömhem. Missa inte chansen att uppleva denna fantastiska villa.

Varmt välkommen på visning!

Karta för Ärentuna odlingen 22

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-storvreta-uppsala-kommun-arentuna-odlingen-22-21362926

Avstånd till vatten: 2900

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 74391

Lämna en kommentar