Aprikosvägen 49 – 3 – Knivsta kommun

Utgångspris: 2 195 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Aprikosvägen 49

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 93,5 m²
  • Byggår: 1982

*FAST PRIS* Kontakta mäklare för bokning av privatvisning.

Ljus och rymlig bostad med gavelläge som har balkong med fin eftermiddags/kvällssol. Lägenheten är ursprungligen en 4:a men används nu som en större 3:a men kan återställas vid behov. Bostaden är välplanerad med fina utrymmen och med egen ingång ger den verkligen känsla av att bo i radhus. Här finns goda förutsättningar för ett mycket trivsamt och barnvänligt boende med stora gröna ytor, lekplatser samt närhet till naturen.

Lägenheten har egen ingång från markplan med entré där det finns utrymme för ytterkläder och skor. Trappa upp till bostaden där ni välkomnas av en ljus och rymlig hall med klädkammare som ger goda förvaringsmöjligheter. Trevligt kök från 2013 med vita luckor och en generös matplats vid de stora fönstren. Vardagsrummet är rymligt och ljust med utgång till balkongen. Två tilltagna sovrum som båda har utrymme för dubbelsäng varav av ett har en stor skjutgarderob. Möjligt att återställa planlösningen genom att dela av ett av de stora sovrummen för att få två mindre rum vilket skapar totalt tre sovrum (se alternativ planritning). Fint badrum med golvvärme, klinkergolv samt kaklade väggar. Här finns både tvättmaskin och torktumlare. Renoverad gäst wc från 2009 med klinkergolv och kaklade väggar.

Föreningen har fina gemensamhetsutrymmen med bland annat två tvättstugor, cykelförråd, soprum och övernattningsrum/samlingslokal. Till lägenheten hör ett externt förråd.

Bostadsrättsföreningen ligger i den nordvästra delen av Knivsta i området Östra Ängby med cykel- och gångavstånd till centrum, elljusspår, skolor, bad, gym, affärer och tågstation. Mycket bra pendlingsmöjligheter till Uppsala, Arlanda och Stockholm.

Karta för Aprikosvägen 49

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-knivsta-knivsta-kommun-aprikosvagen-49-21324235

Avstånd till vatten: 800

  • Knivsta kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 74130

Lämna en kommentar