Apelgatan 9 A – 2 – Uppsala kommun

Utgångspris: 1 795 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Apelgatan 9 A

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 61 m²
  • Byggår: 1956

Varmt välkommen till Apelgatan 9 A och denna fantastiskt välplanerade gaveltvåa belägen i populära Salabacke. Med en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum skapas en ljus och luftig känsla i hela lägenheten. Dessutom är balkongen belägen mot sydväst och har ett fritt och öppet läge, där man kan njuta av kvällssol och en vacker grönskande utsikt. Denna rymliga tvårumslägenhet erbjuder goda sociala ytor mellan kök och vardagsrum. Här kan du duka upp för stora middagsbjudningar för 6-8 personer. Vidare finner du generösa förvaringsmöjligheter i form av platsbyggda garderober i både sovrum och hall. Sovrummet är stort och rymligt , här finns plats att möblera med stor säng och övrigt möblemang. Det helkaklade badrummet är utrustat med dusch och tvättmaskin.

Brf Riksbyggen Uppsalahus nr. 6 är en trivsam föreningen med låg belåning (2650 kr/kvm) och parkeringsmöjligheter i form av både garage och parkeringsplatser. I avgiften ingår uppvärmning, kall- och varmvatten, TV och bredband. I föreningen finns gemensamma utrymmen så som bastu, flertalet tvättstugor med tillhörande mangel och torkrum, cykelförråd, barnvagnsförråd samt samlingslokal som kan hyras för 200 kr/tillfälle. Lägenhetsinnehavaren disponerar även över 2 stycken förråd, ett på vinden och ett i källaren.

Här bor ni med attraktivt läge i hjärtat av Salabacke och med närhet till Gränby Centrum, kommunikationer, förskolor, skolor, livsmedelaffär, apotek, bageri, frisör och restauranger. Med kort promenadavstånd finns busshållplats som tar dig till city på några minuter. Det finns även bra med cykelvägar in till city. För pendlaren finns E4:ans på- och avfart nära till hands.

Bör ses!

Karta för Apelgatan 9 A

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-salabacke-uppsala-kommun-apelgatan-9-a-21351314

Avstånd till vatten: 2000

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75435

Lämna en kommentar