Apelgatan 7C – 2 – Uppsala kommun

Utgångspris: 1 895 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Apelgatan 7C

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 59,5 m²
  • Byggår: 1956

Välkommen till Apelgatan 7C och denna mycket stilrena 2a med inglasad balkong. Är du ute efter ett boende med det lilla extra så är detta bostaden för dig. Här är det bara att flytta in och börja trivas!

Här på Apelgatan 7C bor du i stabil och omtyckt förening i populära Salabacke med gång och cykelavstånd till Uppsala city. Närservice finns nära till hands vid bland annat Brantingstorget med livsmedelsbutiker, caféer och restauranger. En större Willys-affär finns också inom promenadavstånd från bostaden. Här bor du även nära till Gränbystadens shopping-Center och med perfekt pendlarläge tack vare närheten till E4:ans på- och avfarter. Ett läge att trivas på helt enkelt!

Bostaden erbjuder en välkomnande hall med upphängningsmöjligheter vid sidan. Ett kaklat badrum med dusch och tvättmaskin. Ett stilrent kök med bl. a diskmaskin, gott om arbetsytor och förvaring i över och underskåp. I köket får även ett matbord plats. Vidare erbjuds ett rymligt sovrum med gott om förvaringsmöjligheter samt ett stort vardagsrum med plats för såväl soffgrupp och matbord om så önskas. Från vardagsrummet nås även lägenhetens trevliga balkong som är inglasad och belägen i ett kanonläge mot innergården!

Till bostaden hör även ett förråd. Föreningen erbjuder vackra innergårdar med grillplatser samt flera tvättstugor och cykelförråd.

Vänligen anmäl ditt intresse för att ta del av all information. Bostäder i Salabacke är attraktiva och kan säljas innan visning.

Välkommen hem!

Karta för Apelgatan 7C

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-salabacke-uppsala-kommun-apelgatan-7c-20440895

Avstånd till vatten: 2000

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75435

Lämna en kommentar