Apelgatan 5 A – 2 – Uppsala kommun

Utgångspris: 1 895 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Apelgatan 5 A

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 61 m²
  • Byggår: 1956

FAST PRIS – FÖRST TILL KVARN! Välkommen till en rymlig och fint renoverad gavellägenhet om 2 r o k i populära Salabacke! Bostaden är bekvämt belägen på våning två och erbjuder en njutbar balkong med eftermiddags- och kvällssol.

Den väldisponerade planlösningen ger välkomnande hall med plats av avhängning av ytterkläder och skor som leder dig vidare till inre hall med förvaring. Mellan vardagsrum och kök är det öppen planlösning där matplatsen avgränsar på ett naturligt sätt mellan rummen. Från vardagsrummet når du bostadens balkong. Vidare finns sovrum med förvaring samt badrum med dusch och tvättmaskin. Lägenheten präglas av fina ytskikt och fönster åt tre väderstreck ger fint ljusinflöde. För extern förvaring disponerar lägenhetsinnehavaren två förråd i källaren.

Bo i en välskött förening med lummig innergård med lekplats för de yngre, fina planteringar samt trädgårdsmöbler och grillmöjligheter under sommaren. Medlemmarna erbjuds tillika flera tvättstugor, cykelförråd, bastu, samlingslokal och flertalet parkeringsplatser med separat kösystem. Bredband ingår i månadsavgiften.

På Apelgatan 5 A bor du med ett lugnt läge i Salabacke. I kvarteret finns bl.a. konditori (Bageri Brantingstorg), närlivs, restaurang och det är gångavstånd till ICA på Brantingstorg. I Gränbystaden som du smidigt promenerar till finns ännu bättre service- och nöjesmöjligheter. På cykel tar du dig till city på 10-15 minuter och det finns även bra busskommunikationer. Den bilburne tar sig snabbt ut på E4:a-påfarten för vidare transport.

Denna lägenhet säljs till FAST PRIS 1 895 000 kr vilket innebär att ”först till kvarn principen” tillämpas och lägenheten säljs utan budgivning. Kontakta ansvarig mäklare Anna Viring för visning; 0705-50 58 16.

Karta för Apelgatan 5 A

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-salabacke-uppsala-kommun-apelgatan-5-a-21292657

Avstånd till vatten: 1900

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75435

Lämna en kommentar