Ängsvägen 10 – 3 – Östhammars kommun

Utgångspris: 1 495 000 kr

Beskrivning av Villa Ängsvägen 10

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 72 m²
  • Byggår: 1950

Välkommen till denna charmiga villa belägen på den lantliga Ängsvägen i Österbybruk. Här erbjuds ett litet hus med en bostadsyta om 72 kvadratmeter, perfekt för den som söker det lantliga livet. Med tre rum skapar denna villa en mysig och hemtrevlig atmosfär.

På en tomt om 955 kvadratmeter finns gott om plats för trädgårdsaktiviteter och avkoppling. Dessutom finns ett garage beläget under altanen, vilket gör det bekvämt att parkera och ha nära tillhands förvaring.

Huset är välunderhållet och har genomgått radonsanering samt installation av radonsug år 2014, vilket ger trygghet och säkerhet. Dessutom har elen i hela huset renoverats av en fackman år 2013, vilket ger en modern och pålitlig elinstallation.

Uteplatsen är en riktig pärla, med en stor altan under tak där du kan njuta av förmiddagssolen. Här finns gott om plats för matbord och stolar, perfekt för trevliga grillkvällar eller avkopplande stunder.

Med sin lantliga omgivning och närhet till naturen är detta ett perfekt hem för den som söker lugn och ro. Ta chansen att skapa ditt drömboende i detta lilla hus på Ängsvägen i Österbybruk.

Välkommen att boka visning!

Karta för Ängsvägen 10

https://www.hemnet.se/bostad/villa-3rum-osterbybruk-osthammars-kommun-angsvagen-10-21346801

Avstånd till vatten: 800

  • Östhammars kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 74831

Lämna en kommentar