Altfiolsvägen 13 – 5 – Uppsala kommun

Utgångspris: 2.095.000 kr

Beskrivning av Lägenhet Altfiolsvägen 13

  • Antal rum: 5
  • Storlek: 122,5 m²
  • Byggår: 1980

Välkommen till denna unika och rymliga bostad om 123 kvm, belägen på tredje våningen i en välskött förening med stark ekonomi.
Fylld med charm från tidigt 80-tal, erbjuder denna bostad inte bara generösa utrymmen men också en möjlighet att göra den till er egna bostads dröm.
I denna välplanerade 5-rummare välkomnas ni av en stor lång öppen hall med generösa förvaringsmöjligheter. Direkt till vänster finner ni en stor klädkammare som även leder er till ett förråd inom bostaden.
Här finns en genomgående harmoni av retro känsla med en unik touch då denna bostad har mycket original detaljer från tidigt 80 – tal, brunt ljust golv, ljusbeige väggfärg och mycket original detaljer med härlig färg i välskötta och välbevarade äldre badrum. Till höger om hallen ligger ett lugnt sovrum med utsikt över den lugna innergården, tillräckligt stort för en säng, nattduksbord och byrå. Ljusa väggar och ljusbrunt golv ger rummet en luftig och behaglig atmosfär. Till vänster om hallen ligger ett mindre badrum med dusch, spegelskåp och handfat, klädd i en frisk grön färgsättning. Bostaden erbjuder även ett större badrum med badkar, tvättmaskin, torkmaskin och fönster för naturligt ljusinsläpp.

Köket är rymligt och trevligt med utmärkta arbetsytor, skåps inredningen är i fint exklusivt träslag som erbjuder gott om förvaring bakom trä profilerade luckor. Här finns även en luftig och rymlig matplats med plats för ca 4-8 personer, som leder in till det stora ljusfyllda öppna vardagsrummet med en utsikt över en lugn innergård.
Vardagsrummet har träparkett om golv och stora fönster som inbjuder mycket ljus vilket gör detta vardagsrum en oas av lugn. Möblering rymmer gott för två soffor, fotölj, TV-möbel, bokhyllor mm.
Från vardagsrummet leder dörren ut till en generös balkong i soligt läge, där du kan njuta av utsikten över trädtopparna och den lugna innergården.
Bostaden inkluderar ytterligare tre sovrum, alla med en smart och rymliga planlösning med trevligt ljus.
Detta gör lägenheten idealisk till den stora familjen, eller paret som önskar extra utrymme och som kan användas som antingen sovrum, kontor, sällskapsrum eller ja vad som passar familjen bäst.
Bredband & Ip telefoni ingår i avgiften. *Stamrenovering planeras under de kommande åren, så möjlighet till önskat val av nytt badrum etc finnes*

Föreningen HSB Brf 60 Stråken erbjuder fina lekplatser, grill platser, övernattningsrum, bastu, gym, motions lokal, vävstuga mm. Trivsamt boende med närhet till fin natur, vandringsleder och bad, samt gångavstånd till Gottsunda centrum med ett rikt utbud av butiker som gör denna bostad till det perfekta hemmet för den stora familjen.
Området är inbäddad i vacker natur och har flera parker och motionsspår. En kort cykeltur bort finns Mälarens omtyckta strandpromenader med flera bad och båtklubbar. För barnfamiljen finns förskolor och skolor inom gångavstånd. Närhet till service täta Gottsunda centrum med ett stort utbud av service i form av matbutiker, restauranger, caféer, bibliotek, vårdcentral och allt man kan tänkas behöva. I området finns även bland annat en ateljéförening, Gottsunda dans & teater, Gottsundabiblioteket, kulturhus, idrottshall och badhus. Det finns även täta buss kommunikationer och fina, belysta cykelvägar till centrala Uppsala och alla universitetets institutioner.

Denna bostad behåller många detaljer från 80 talet vilket ger den en unik karaktär. Kom och upplev den speciella atmosfären och potensialen i detta hem, som kan bli din framtida bostad.

Varmt välkommen på visning!

Välkommen hem!

Karta för Altfiolsvägen 13

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-5rum-gottsunda-uppsala-kommun-altfiolsvagen-13-21278989

Avstånd till vatten: 1400

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75654

Lämna en kommentar