Ålsunda Häggdalen 204 – – Uppsala kommun

Utgångspris: 1 995 000 kr

Beskrivning av Villa Ålsunda Häggdalen 204

  • Antal rum:
  • Storlek: 127 m²
  • Byggår: 1940

Välkommen till en fridfull plats ute i skogen där du kan bo året runt eller bara när du vill fly stadens stress. Här kan du ostört ägna dig helt åt dina intressen och ladda batterierna. Omgivande skog och mark sträcker sig över stora ytor men du behöver inte gå långt för att hitta rikligt med svamp och bär. Bara några minuters promenad bort hittar du stora mängder gula kantareller, trattkantareller och blåbär.

På fastigheten finns ett bostadshus, en lada med jordkällare och en carport som rymmer två bilar. En byggnad som tidigare nyttjats för djurhållning är belägen på eller strax utanför tomtgränsen. Tomten erbjuder även äppelträd, plommonträd, vinbär, röda och gröna krusbär, vindruvor och hallon. Smultron växer lite varstans.

När du stiger in i bostaden får du en skön känsla av rustik smakfullhet. Kombinationen av trägolv med patina, vedspis, eldstäder, öppna ytor och ljusa fräscha väggar skapar en fin balans mellan modernt boende och äldre torp. På entréplanet ges sociala ytor såsom kök, vardagsrum och matplats. Utbyggnaden kompletterar med gästrum, tvättstuga, badrum och förråd. En trappa upp är planlösningen öppen och kretsar runt den centralt placerade murstocken. Här kan ni elda i järnspisen medan ni spelar spel och umgås eller kryper till kojs för natten.

Nuvarande ägare har nyttjat fastigheten som fritidsboende, men lagt mycket resurser på att förbättra den. Vegetation och träd har avlägsnats för att göra tomten mer användbar, ytskikt har renoverats och ett modernt avlopp anlagts.

Välkommen på visning!

Karta för Ålsunda Häggdalen 204

https://www.hemnet.se/bostad/villa-127m2-uppsala-kommun-alsunda-haggdalen-204-21351642

Avstånd till vatten: 1800

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 74197

Lämna en kommentar