Almunge-Lövsta 16 – 9 – Uppsala kommun

Utgångspris: 3 495 000 kr

Beskrivning av Villa Almunge-Lövsta 16

  • Antal rum: 9
  • Storlek: 173 m²
  • Byggår: 1950

Drömmer du om ett rymligt och inbjudande hem där familjeliv möter möjligheter för verksamhet eller uthyrning? Upptäck Almunge-Lövsta 16 – ett exceptionellt boende som erbjuder det bästa av två världar. Denna imponerande villa sträcker sig över 175 kvm, med ytterligare 110 kvm biarea i källaren, perfekt för den växande familjen eller för dig som önskar extra utrymme för dina passioner och projekt.

Njut av ekonomisk och miljövänlig komfort året om med ett toppmodernt uppvärmningssystem som kombinerar bergvärme och solpaneler, ackumulatortankar, samt en stor vedpanna för de kallaste dagarna. Tillsammans med ett effektivt ventilationssystem med värmeåtervinning garanterar detta otroligt låga driftskostnader.

Hemmet välkomnar dig med fyra generösa sovrum, med möjlighet att anpassa upp till sex, beroende på dina behov. Det renoverade köket från 2012 är ett hjärtat i hemmet, där vit köksinredning och öppna ytor inbjuder till matlagning och umgänge. De stora sällskapsytorna flödar naturligt ut till en altan med storslagen utsikt över Långsjön och ett inglasat uterum som erbjuder avkoppling i alla väder.

På övervåningen hittar du ytterligare sovrum och allrum, med flexibilitet för ytterligare ett sovrum om så önskas. Fastighetens exteriör kompletteras av ett garage, en carport, och flera skyddade parkeringsplatser eller förvaringsutrymmen. Med ett snickeri och en liten hönsgård på tomten, där du kan samla upp till 6 ägg per dag, erbjuder denna egendom en unik livsstil.

Den omfattande och välskötta tomten på 2 836 kvm rymmer även ett charmigt växthus, med sommarvatten från Långsjön för bevattning. Bara en kort promenad bort finner du den idylliska badstranden ”Klappis” vid Långsjön, perfekt för soliga bad, fiske, eller avkopplande båtturer. Vintertid förvandlas sjön till ett paradis för skridsko- och skidåkning.

Välkommen till ett hem där livskvalitet, natur och möjligheter möts. Almunge-Lövsta 16 är inte bara en bostad – det är början på ditt nya drömliv.

Varmt välkommen på visning!

Karta för Almunge-Lövsta 16

https://www.hemnet.se/bostad/villa-9rum-almunge-uppsala-kommun-almunge-lovsta-16-21307438

Avstånd till vatten: 100

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 74172

Lämna en kommentar