Almunge-Gränby 449 – 4 – Uppsala kommun

Utgångspris: 1 695 000 kr

Beskrivning av Villa Almunge-Gränby 449

  • Antal rum: 4
  • Storlek: 60 m²
  • Byggår: 1967

Varmt välkommen till denna charmiga villa med med totalyta om ca 80 kvm, bastubyggnad, garage samt uthus och idylliskt lugnt läge i omgivningarna till populära Almunge. Avstånd till Uppsala 25 km, Arlanda 35 km och Stockholm 75 km.

Villans entréplan fördelar sig på hall med utrymme för avhängning, kök med möjlighet till matplats och stort ljust vardagsrum med utrymme för både soffdel samt matplats – pricken över i:et är en mysig och värmande eldstad. Vidare finns en nyligen utbyggd del med charmigt snedtak med takhöjd på upp till 2,80 m och som inrymmer sovrum, hall med helglasad dörr till uteplats samt stort badrum med tvättmaskin. Övre plan har en begränsande takhöjd på upp till 1,80 m i nock och bjuder på allrum, sovrum samt ett utrymme som kan bli till en framtida wc.

Den uppväxta tomten om drygt 2 000 kvm är kuperad med berghällar, gräsytor, odlingsytor samt erbjuder blandad växtlighet med bl.a. vackra björkar och tallar. På framsidan finns trätrall i anslutning till entrén och på baksidan finns uteplats med trätrall i två nivåer med pergola där du har en skön vidsträckt vy över landskapet. Det finns också ett garage om ca 18 kvm och bakom byggnaden finns en vidbyggd redskapsbod. Det finns också en bastubyggnad med omklädnadsutrymme med dusch och rymlig bastu. Avslutningsvis finns ett förråd samt vedförråd. På fastigheten finns borrad vattenbrunn och 3-kammarbrunn med infiltration från 2021.

Fastigheten är belägen i natursköna omgivningar strax utanför Almunge och härifrån erbjuds goda kommunikationer till Uppsala (2,5 mil), Arlanda (3,5 mil) och Stockholm (7,5 mil). Det är mycket bra bussförbindelser med ca 1 km till hållplats (linje 809 som går mellan Uppsala och Knutby varje halvtimme under högtrafik) och från orten går även linje 806 som går varje timme till Arlanda. Det är en levande bygd med mataffärer, bensinmack och förskola samt skola (åk 1-9) och idrottshall. I området finns även flera golfbanor och badsjöar.

Karta för Almunge-Gränby 449

https://www.hemnet.se/bostad/villa-4rum-almunge-uppsala-kommun-almunge-granby-449-21333621

Avstånd till vatten: 1300

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 74197

Lämna en kommentar