Albert Engströmsgatan 2 H – 2 – Uppsala kommun

Utgångspris: 1.950.000 kr

Beskrivning av Lägenhet Albert Engströmsgatan 2 H

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 53 m²
  • Byggår: 2018

Välkomna till denna väldisponerade 2:a belägen på stadens högsta bostadshus Uppsala view! Här bor man med fantastisk utsikt över hela Uppsala från sin inglasade balkong på 8:onde våningen och från föreningens gemensamma takterass från 16:onde!

Invändigt är bostaden genomgående stilren och modern, med ljusa väggar och parkett golv. Planlösningen på totalt 53kvm har; ett sovrum med stora fönster mot norr och inbyggd garderob med skjutdörrar; ett socialt vardagsrum med plats för både soffmöblering och matbord intill köket samt ett stilrent utrustat kök i anslutning till inglasad balkongen i tre väderstreck. Badrummet är utrustat med modernt kakel, klinker och spotlights i tak samt både tvättmaskin och torktumlare. I den välkomnande hallen finns plats för ytterkläder, förvaring genom inbyggd garderob med skjutdörrar samt avlastningsyta och inbyggda spotlights i taket. Föreningen och byggnaden Uppsala view erbjuder också möjlighet till parkeringsplats utanför eller i garaget som ligger under byggnaden och för den med elbil finns möjlighet till laddplats

Det höga och ståtliga bostadshuset Uppsalas View är beläget i Gränby i norra Uppsala och huset har ritats av arkitekten Nina Wittlöv Löfving från White arkitekter, med mörkgrå fasad har närhet till en väldigt varierande omgivning. Omgivningen bjuder på allt från idrottsanläggningar, naturområden, besöksgård med djur, park, köpcentrum och matbutiker. Med ett stenkast till Gränbys sportfält har du närhet för utövning eller som åskådare till de flesta av Uppsalas sporter så som hockey, friidrott, racketsport, innebandy, gym med mera. Precis intill bostaden finns förskola, skola och bil/gång/cykel-väg. Endast ca 800 meter till Uppsalas ”andra stadskärna” Gränby centrum & Gränbystaden finns all möjlig service som handel, kontor, shopping och mycket mer. Kollektivtrafik med stadsbuss finns strax utanför på Råbyvägen med några minuter till city och även tillgång till större trafikleder som t ex E4 på bara några minuter för den pendlande.

Varmt välkommen att boka in dig på visning!

Karta för Albert Engströmsgatan 2 H

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-granby-uppsala-kommun-albert-engstromsgatan-2-h-19777777

Avstånd till vatten: 2300

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75430

Lämna en kommentar