Åkersrovägen 67 – 5 – Enköpings kommun

Utgångspris: 3 100 000 kr

Beskrivning av Villa Åkersrovägen 67

  • Antal rum: 5
  • Storlek: 139 m²
  • Byggår: 2018

Obs! Sänkt månadsavgift från 1 juli!

Denna imponerande bostad erbjuder allt och lite till. Här möts du av en varm modern villakänsla i brf-format med egen insynsskyddad tomt och fin uteplats – allt på trygg barnvänlig gata. Stort tillhörande förråd och bilplats med elstolpe är pricken över i:et. I bostaden möts du av modern design i fina ljusa färger, en atmosfär som genomsyras av lugn och harmoni.

Nedre plan bjuder på en rymlig hall och ett modernt kök med plats för den större familjen. Det generösa vardagsrummet ger rikt ljusinsläpp och altandörren är en förlängning till den egna privata trädgården. Ett extrarum mellan kök och vardagsrum ger plats för kontorsutrymme eller extra förvaring. Badrummet är modernt, helkaklat med golvvärme och tvättstugan rymlig med tvättmaskin och torktumlare.

Övre plan bjuder på tre generösa sovrum i fina färger. Ett allrum för övernattande gäster, kontor eller ett extra tv-rum. Här finns ytterligare ett helkaklat badrum med wc, badkar och kommod. Bostadsområdet är utformat med barns välbefinnande i fokus. Med lekplatser och grönområden inpå knuten. Med bekväm närhet till affärer, förskolor och skolor gör vardagspusslet smidigt och enkelt.

Gångavstånd till:
10 min Förskola (Finns flera)
10 min Bergvretenskolan F-9
15 min Restaurang/Golfanläggning
10 min Livsmedelsaffär


Välkommen att anmäla ditt intresse för en bostad i perfekt kombination av allt!

Karta för Åkersrovägen 67

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-akersberg-enkopings-kommun-akersrovagen-67-21284256

Avstånd till vatten: 1500

  • Enköpings kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 74944

Lämna en kommentar