Åkerby 225A – – Uppsala kommun

Utgångspris: 5 995 000 kr

Beskrivning av Villa Åkerby 225A

  • Antal rum:
  • Storlek: 136 m²
  • Byggår: 2014

Välkommen till denna charmiga bostad belägen i ett bra läge med ca 1mil från Uppsala Centrum. Med ett Ballingslöv kök, massiv ekplank på hela 24mm och vattenburen golvvärme är detta hemmet för dig som uppskattar hög kvalitet och bekvämlighet.

Här kan du njuta av en rymlig boyta på 136 kvm, omgiven av gedigna materialval och generösa ytor. Takhöjden i vardagsrummet imponerar och skapar en luftig atmosfär dessutom finns en mysig eldstad som skapar en varm och inbjudande atmosfär under kvällarna. Surroundsystem Sonos är installerat för den perfekta musikupplevelsen i hemmet.

Utöver den fantastiska bostaden finns ett dubbel garage, perfekt för den bilintresserade eller för extra förvaringsutrymme. Samt håller en altan på att bli färdigställd som kommer bli ca 170kvm.

Närområdet erbjuder vacker natur med närhet till grönområden för sköna promenader eller löprundor. För den golfintresserade finns golfbana på bekvämt avstånd. I området hittar du även bra skolor, matbutiker och annan service för en bekväm vardag.

Varmt välkommen till ett hem med hög standard och bekvämlighet – här finns alla förutsättningar för trivsel och det perfekta boendet för dig och din familj!

Varmt välkommen att höra av dig till ansvarig mäklare Kristofer Hamberg!

Karta för Åkerby 225A

https://www.hemnet.se/bostad/villa-136m2-balinge-uppsala-kommun-akerby-225a-21363084

Avstånd till vatten: 4000

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 74386

Lämna en kommentar